+++Wijkberaad Houtwijk zoekt nieuwe voorzitter++++++Tip voor 2020: word lid van Wijkpreventie Houtwijk++++++Duurzaam wonen in Houtwijk: niet te hard van stapel lopen++++++Noteer alvast in uw agenda: woensdag 25 maart 2020 onze voorjaarsledenvergadering+++

De Nijkamphoeve wint Piet Vinkprijs  

Joop en Jolanda met Piet Vink Prijs webWethouder Ingrid van Engelshoven heeft namens de Vereniging van Oud-Gemeenteraadsleden van Den Haag (VOG) de Piet Vink-prijs uitgereikt aan Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve. Met deze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan projecten die belangrijk zijn voor de samenleving en waarbij vrijwilligers een grote rol spelen, ontving de buurtboerderij een cheque van € 3.000, de wisselbeker en een oorkonde. De Nijkamphoeve werd voorgedragen door Bewonersvereniging ’t Kleine Hout.

Twee genomineerden
NijkamphoeveNa een korte presentatie door de twee genomineerden - naast De Nijkamphoeve was biologische imkerij Blije Bijen genomineerd - wist voorzitter Joop van der Waart van de stichting de eerste prijs binnen te halen. De imkerij ging ook niet met lege handen naar huis. Zij ontvingen een cheque van € 1.500. Na de uitreiking werd Joop van der Waart met open armen ontvangen op het Vrijwilligersfeest dat tegelijkertijd plaatsvond in Verpleeghuis Houtwijk. Met dit feest bedankte de stichting haar 70 vrijwilligers voor hun fantastische inzet in het afgelopen jaar.

Bijschriften:
Foto rechtsboven: Secretaris Jolanda Smit-Ligthart met beker en voorzitter Joop van der Waart met oorkonde. 
Foto linksonder: Vrijwilligersfeest in Verpleeghuis Houtwijk.