+++Meedenken over de toekomst van Houtwijk voor JONG en OUD? Kom dan naar onze voorjaarsledenvergadering woensdag 27 maart 2019++++++Eerste week maart huis-aan-huisverspreiding Lente-uitgave Houtwijkblad 2019 ++++++Doe mee aan stemronde Buurtbudget Houtwijk zaterdag 23 maart 2019+++


 

Informatieavond
De informatieavond is op dinsdag 28 juni 2016 van 18.30 tot 20.30 uur (u kunt binnenlopen wanneer u wilt) in Verpleeghuis Houtwijk, aan de Architect Duikerstraat 19.

Voorlopig plan
Er is nog geen beslissing genomen over waar de containers komen. Het plaatsingsplan is ook nog niet vrijgegeven voor inspraak. Dit gebeurt waarschijnlijk na de zomervakantie. Zodra de formele inspraakprocedure ingaat, krijgt u hiervan bericht. De plattegrond met voorlopige locaties die u tijdens de informatieavond kunt bekijken, staat vanaf 29 juni op www.denhaag.nl/afval.

Bewonersbrief
Bewoners hebben hierover een brief van de gemeente ontvangen. Deze brief kunt u hier lezen.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op www.denhaag.nl/afval of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..